- 200 g lõvilaka seent
- 150 g idandatud tatart
- 1 muna
- 1 spl riivsaia
- 3g küüslauku
- maitsestamiseks soola, pipart
Rebi lõvilaka seen väikesteks tükkideks, nii nagu pildid.
Kuna lõvilaka seen sisaldab vett, siis pane rebitud tükid kuivale pannile ja lase veel välja aurustada. See võtab umbes 5 minutit. Tõsta pann pliidilt ära ja lase jahtuda. Jahutatud lõvilakast võid proovida veel vett veidi välja pigistada käte vahel. Siis sega seentele hulka idandatud tatar, muna, riivsai, pressitud küüslauk ja maitseained. Jäta 5 minutiks seisma.
Tee segust pätsikesed ja prae neid pannil, kuni kuldpruuniks saamiseni. Lisasime garneeringuks juurde mõned tatra ja mungoa idandid ning peedi võrseid.
Head isu Sulle uute maitsete avastamisel 🙂