VAJA LÄHEB:
325 ml vahukoort
200 ml piima
0,5 vanillikauna sisu
100 ml suhkrut
2 spl idandatud ja püreestatud päevalilleseemneid
3 lehte želatiini
VALMISTAMINE:
Aseta želatiiniehed külma veega täidetud kaussi paisuma.
Pane paksupõhjalisse potti kokku koor, piim, vanilje ning suhkur. Kuumuta keemiseni. Seejärel lisa sisse idandatud päevalilleseemne pasta ning kuumuta tasasel tulel veel ca 5 minutit.
Võta pott tulelt, pigista želatiini lehtedelt liigne vesi ning lisa need kuumale segule. Sega korralikult läbi jälgides et želatiin lahustuks korralikult.
Vala saadud segu meelepärastesse klaasidesse/vormidesse ning aseta vähemalt 3 tunniks külmikusse. Serveeri koos kirevilja/passionviljaga. Passionfruidi hapukus ja panna cotta mõnus magusus on koos imeline pai maitsemeelele.
Mõnusat maiustamist.