fbpx

Kõikide üle 40 € tellimuste puhul on pakiautomaadiga saatmine tasuta!

Kõikide üle 40 € tellimuste puhul on pakiautomaadiga saatmine tasuta!

    • Ostukorvis ei ole tooteid.

VAJA LÄHEB:

325 ml vahukoort
200 ml piima
0,5 vanillikauna sisu
100 ml suhkrut
2 spl idandatud ja püreestatud päevalilleseemneid
3 lehte želatiini

VALMISTAMINE:

Aseta želatiiniehed külma veega täidetud kaussi paisuma.

Pane paksupõhjalisse potti kokku koor, piim, vanilje ning suhkur. Kuumuta keemiseni. Seejärel lisa sisse idandatud päevalilleseemne pasta ning kuumuta tasasel tulel veel ca 5 minutit.

Võta pott tulelt, pigista želatiini lehtedelt liigne vesi  ning lisa need kuumale segule. Sega korralikult läbi jälgides et želatiin lahustuks korralikult.

Vala saadud segu meelepärastesse klaasidesse/vormidesse ning aseta vähemalt 3 tunniks külmikusse. Serveeri koos kirevilja/passionviljaga. Passionfruidi hapukus ja panna cotta mõnus magusus on koos imeline pai maitsemeelele.

Mõnusat maiustamist.