Mugullaugu võrsed on valmis söögiks 14-21 päevaga.
Võrsed sisaldavad suurel hulgal vitamiini K, C ja A.
Positiivsed omadused: on mitmeid uuringuid, mis viitavad sellele, et alliumid, sealhulgas murulauk, võivad aidata vähki ennetada või selle vastu võidelda. Samuti on selles sisaldub K-vitamiin hea osteoporoosi ennetamisel, kuna ta on luutiheduse kriitiline komponent. Samuti sisaldab mugullauk koliini ja folaati, mis on vajalikud mälu parandamisel.
Võrsete kasutamine: salatitel, kartuliroogadel, maitsevõis, ja roogade kaunistamisel. Üks lusaikatäis mugullaugu võrseid annab 3% päevasest A- ja C-vitamiini kogusest.
Seemnete külvamine:
Kui tihedalt peaks seemneid külvama? See oleneb seemnete suurusest.
Mugullaugu seemnete puhul soovitame 10x10cm (100cm²) alusele külvata ~3g seemneid.